duminică, 9 septembrie 2012

CASTIGURI ONLINE DIN SONDAJE DE OPINIE

Se observa deja de cativa ani ca in domeniul sondajelor de opinie companiile de cercetare de piata din tara noastra au inceput sa aplice din ce in ce mai mult pe segmentul online. Acest lucru aduce un avantaj sporit si pentru cei care pot raspunde la aceste sondaje de opinie direct de la ei de acasa.

Evident aceasta activitate se desfasura si in urma cu cativa ani, insa in marea lor majoritate companiile de sondaje de opinie online erau internationale, iar sansa ca noi sa putem aplica cu succes la ele era destul de slaba mai ales din punct de vedere al orientarii demografice si geografice a canalelor de marketing.
Acum situatia a inceput sa se schimbe destul de mult  iar in peisajul companiilor de cercetare de piata au aparut si in Romania oferte si opportunitati mai bune. Remarc deja ca si castigul financiar pentru aplicanti este variat (premii in bani si/sau produse) si deasemenea se observa o diversificare a tehnologiilor si aplicatiilor online utilizate de companiile de specialitate.

Cateva programe de interes in acest domeniu:
Pentru a intra in aceste programe poti sa iti deschizi un cont care este gratuit ( nu vei plati nicio taxa de aderare ), dand click pe linkurile urmatoare:

http://adf.ly/Ck6CO

Imediat dupa ce ti-ai creat contul vei primi primele sondaje. Cand vei acumula 15$ in contul tau din activitatile oferite in acest program, zilnic, poti retrage castigul prin sistemul de procesare plati online PayPal.
Deci ce activitati poti desfasura pe acest site si care sunt castigurile pe care le poti primi:

a- pentru fiecare sondaj completat vei primi de la 0,03 $.
In fiecare zi vei avea 1 sondaj de opinie, fiecare sondaj avand ca munca principala un set de  intrebari prin bifarea variantei dorite.
b- prin rezolvarea sondajului zilnic, odata cu banii primiti in balanta, vei mai colecta si niste puncte maxim 100; dupa ce vei acumula 9000 puncte  sondajele de opinie zilnice se vor plati cu 1$ . Numarul punctelor se pot urmari la optiunea traitscore din meniul siteului.
c- poti sa iti suplimentezi castigurile, daca vrei sa recomanzi si alte persoane, pe care le poti ajuta indrumandu-le in acest program prin intermediul linkului de referal. Astfel pentru fiecare noua persoana care se inscrie in program, vei primi pana la 25$ din valoarea primei plati retrase de acesti referali .
Profita acum si incepe sa castigi bani din sondaje de opinie online:

http://adf.ly/Ck6CO
Daca intampini greutati ma gasesti la id messenger=barus_florin.

Alte sondaje de opinie poti incerca intrand pe urmatoarele linkuri:

http://adf.ly/2oj2J  
Sondaje opinie de top

4 comentarii:

Habio spunea...

interesat de un schimb de link cu www.power-flex.blogspot.ro ?

Cornel Pogurschi spunea...

sondaje ro nu are o adresa de email,sau date de indentificare ,ce spui ai primit bani de la ei? ,eu de exemplu nu am cont paypal,vreau prin western union ,pare ciudat totusi reclamele le face pe firme autentice,ce pare ai de wazzub perfect internet ,uitate putin pe blogul meu , jobperfectnetro.blogspot,astept un raspuns

baressi spunea...

Am testat acest program de sondaje de opinie sondajero.com.Am facut cererea de plata de luna trecuta si conform cu regulamentul lor trebuia sa inceapa procesarea pe data de 6 octombrie (mi-au confirmat cererea de plata la suma de 530euro).
Trebuia ca plata sa se realizeze efectiv dupa 7 zile probabil lucratoare, care, desi azi s-au implinit nu am primit nimic.Intre timp de vreo 3 zile mi-au blocat si accesul in site si evident desi le-am trimis mail nu am primit niciun raspuns.
Deci siteul este pentru mine un mare FAKE !!

Cornel Pogurschi spunea...

si eu am facut 570euro dar nimic ,este ciudat ca nu au date de indentificare ca societate nr telefon sau o adresa ,si totusi fac publicitate la firme importante prin noi sa mai asteptam dar sperante slabe ,administratorul blogului isi abssolva orice raspundere si el fiind membru de lucru ,deci nu raspunde de termeni si conditiile sondaje,ro