sâmbătă, 12 iulie 2008

SONDAJE DE OPINIE ONLINE

Iti propun in cele ce urmeaza un tip de programe care te platesc pentru participarea la sondaje online, in care poti sa iti exprimi opinia cu privire la diverse produse si servicii.
Aceste programe fac parte din sisteme de cercetare de piata si servesc pentru determinarea impactului pe care il are lansarea unui produs sau serviciu nou asupra viitorilor consumatori (sau daca produsele si serviciile exista deja pe o piata, se urmareste extinderea distributiei acestora in piete noi), in final estimandu-se daca sunt profitabile sau nu ofertele analizate.
Totul depinde de opiniile utilizatorilor de internet. Deci prietene opinia ta in adevar conteaza si mai ales este important ca esti si platit pentru ati spune parerea.

Ce trebuie sa faci practic in acest tip de programe:

1) - deschiderea unui cont pe acest site (dupa confirmarea mailului si a contului va trebui sa vizitezi optiunile din site ca sa te familiarizezi cu acesta).
2) - completarea optiunilor din profilul contului tau informatiile fiind esentiale pentru ca tu sa poti primi sondaje in concordanta cu aceste detalii. Daca nu completezi aceste detalii este foarte posibil ca sa nu primesti sondaje de opinie.
3) - astepti sondajele de opinie care vor aparea regulat in pagina siteului (va trebui sa verifici saptamanal daca ai vreun sondaj primit). Chiar daca numai te loghezi pe site se considera ca ai cont activ deci vei fi eligibil pentru urmatoarele sondaje.
4) - aplica in sondajul primit si asteapta contorizarea castigului in contul din site unde este colectat.
5) - plata se face in momentul cand ai acumulat in cont minimum stabilit pe care ii vei primi prin sistemul de plati online paypal sau cec prin posta.
Daca nu ai un cont paypal mergi in acest blog mai jos la postarea "procesatoare plati "si da clik pe bannerul cu paypal, unde poti deschide gratuit un cont.

EXEMPLE DE SITEURI DE SONDAJE ONLINE:
1. Globaltestmarket
 Este un program de top din categoria cercetare piata si are o vechime de 15 ani. La ora actuala activitatea companiei cuprinde peste 60 de tari.
Acum concret fata de caracteristicile de baza amintite mai sus in acest articol mai trebuiesc amintite cateva aspecte tehnice de lucru.
Esti platit in puncte pentru fiecare sondaj de opinie in parte.1p=5centi. Pentru un sondaj de opinie primesti intre 5-50p. Poti cere castigul acumulat de la minim 1000p adica 50$. 

Plata se face prin cec prin posta.
Decontarea cecului se face prin bancile BRD si BCR.Inregistrarea este gratuita, deci nu trebuie sa investesti niciun ban.

Sondajele de opinie in acest program le poti primi si in limba romana daca alegi aceasta optiune  din profil. In profil este necesar ca sa completezi toate sctiunile respective, pentru ca in functie de detaliile pe care le prezinti acolo, vei primi un numar mai mare sau mai mic de sondaje de opinie.

Pentru a te inscrie in acest program te rog sa imi trimiti mailul tau ( la adresa de email sourceearning@gmail.com sau o poti lasa pe skype=birelius sau messenger=barus_florin ) pentru ca sa primesti  invitatia de inscriere .

2. NOU !
Un nou program care are optiunea de sondaje de opinie ofera in total 8 metode de a castiga bani online: 
            - castigare puncte 
            - jackpot(concurs tip ruleta online)
            - discounturi shopping
            - sistem de recomandare referali
            - vizitare reclame publicitare trimise fie in contul din site sau prin email.
            - completare oferte
La inscriere primesti un bonus de bun venit de 3$ in contul din site.
Plata castigurilor se face de la minim 25$ in PayPal.
Inscrierea este gratuita si poti sa intri prin bannerul urmator:3. Alte programe de sondaje de opinie online foarte interesante poti gasi si aici

Daca intampini greutati ma poti contacta la id messenger yahoo =barus_florin sau poti contacta echipa suport a siteurilor.

Un comentariu:

Vasile Gavrilas spunea...

Eu am inceput sa folosesc paid view point este foarte bun si dinamic poti sa il folosesti si de pe telefonul mobil http://freeonlinemonney.blogspot.ie/2012/09/castiga-dolari-de-pe-telefon-completand.html